Validé og ITSA er nominert til Nordic Startup Awards

Forretningsvekstprogrammet ITSA er nominert som beste akselerator/inkubatorprogram og Gry Isabel Sannes er i finalen om å bli «Ecosystem Hero of the Year» i Nordic Startup Awards.

  • AV Hilde Garlid
  • 6. november 2020
Gry.Nordic-Startup-Awards.png#asset:1816

Den store finalen i Nordic Startups Awards skjer i København 26. november. Normalt er dette et gigantisk show hvor hele startupmiljøet i Norden samles til utmerkelser, feiring og fest, men i år blir det et heldigitalt show.

To nominasjoner
Forhåpentligvis med like mye konfetti som til vanlig, og det kan i år drysse over vekstprogrammet ITSA og inkubatorleder og ITSA-sjef Gry Isabel Sannes. Innovasjonsselskapet Validé er nemlig nominert med vekstprogrammet ITSAccelerator i kategorien «Best accelerator/incubator program».

Gry Isabel Sannes er inkubatorleder i Validé og skaperen av businessprogrammene ITSA Start og ITSA Connect Growth. ITSA Start startet opp i 2016, og har til nå gjennomført seks program, a 12 intensive uker med forretningsopplæring, med ca 10 selskaper hver gang. Mange av selskapene i Innovasjonspark Stavanger har deltatt på ett av disse programmene. Undersøkelser viser at overlevelsesevnen til startups som har deltatt i akseleratorprogram er på over 80 prosent.

ITSA Connect Growth ble etablert i 2018/2019, og er nå i gang med sitt andre program med 15 deltakere. Dette er et vekstprogram for mer modne startups som er i vekstfase internasjonalt og trenger investorkapital.

Slik kan du bidra til seier
Det er en fagjury som tar avgjørelsen om hvem som vinner. Konkurransen står mellom 5-6 nominerte fra hvert av de nordiske landene, men publikum kan booste juryavgjørelsen ved å stemme fram sine kandidater.

Publikumsstemmegivningen er allerede åpnet, og du kan gi ITSA og Gry Isabel Sannes din digitale støtte her:

STEM PÅ: «Best accelerator/incubator program» og Gry Isabel Sannes som «Ecossytem Hero of the Year»