Et av byggene i innovasjonsparken er nylig rehabilitert og det er fortsatt sjans til å få kontorlokaler i nye attraktive omgivelser. Bygget er tilrettelagt med effektive kontorlokaler, og fremstår som et friskt pust i innovasjonsparken.

I det nye atriet finner du en grønn oase som gir nytt liv til fellesområdene og blir en god møteplass. Kontorarealene er lagt til rette slik at den enkelte leietaker kan sette sitt preg på interiør og tilføre egen identitet.

Arealet kan tilpasses til både landskap og kontorer. Det er adkomst med trapp og heis. Resepsjonstjenester og møterom er tilgjengelig like ved. Det er tilrettelagt med romslige garderober i tillegg til et innholdsrikt treningrom.

En del av noe større

Mangfoldet gir en ekstra dimensjon til livet i Innovasjonspark Stavanger. Her arbeider alle typer virksomheter side om side, både bedrifter, offentlige aktører og forsknings- og undervisningsmiljø. Man møter både likesinnede og potensielle samarbeidspartnere – det blir det god energi av. Å være lokalisert i innovasjonsparken gir merverdi i form av nettverk, tilgang på fagmiljøer og verdiøkende aktiviteter.

Beliggenhet

Beliggenheten er ideell; gunstig plassert på Ullandhaug – midt mellom bysentrum, friområder, næringsområder og Universitetet i Stavanger. Her kan du være med å sikre din bedrift sin naturlige plass i et kunnskapsintensivt og spennende miljø. Det er enkelt å komme til og fra både med bil og kollektivt. Det er god parkeringsdekning på området.

Har du lyst på en omvisning? Kontakt oss her


Innovasjonpark-Stavanger-atriet-4-2021.jpg#asset:1892

Ledig-kontorareal-Innovasjonspark-Stavanger.JPG#asset:1891