Ditt nye kontor i grønne omgivelser

Vi rehabiliterer et av kontorbyggene og oppgraderer med en frisk oase. Ved årsskifte 2020/2021 vil mer effektive kontorlokaler stå ferdig, som et friskt pust i Innovasjonspark Stavanger.

  • AV Hilde Garlid
  • 8. mai 2020

i3_2020_Atrie_000.jpg#asset:1652

Det grønne atriet får glasstak, over et treetasjes høyt bygg hvor grønne planter blir vesentlig i det luftige fellesarealet. Det eksisterende bygget får ny drakt og er planlagt ferdig rehabilitert ved årsskiftet 2020. Det tilrettelegges nå for bedre og mer effektive kontorlokaler i sunne omgivelser.

Grunnstrukturen i bygget er bevart og det er dermed spart mye på materialbruken sammenlignet med å bygge nytt. Arealet for kontorer er lagt til rette slik at den enkelte bedrift kan tilføre egen identitet.

Fellesområdet i atriet vil være tilgjengelig for alle i innovasjonsparken. Her kan det rigges til events uansett vær, i tillegg skal det være et godt sted for samarbeid og samtaler.

Har du behov for en hel etasje, eller mindre kontorlokaler? Cellekontor, åpne landskap, eller aktivitetsbaserte arbeidsplasser? Vi tilpasser størrelsen og lokalet etter bedriftens behov.

Nysgjerrig?

Kontakt oss her for mer informasjon og plantegninger.

Du blir del av noe større

i3_2020_1-Etasje_1.png#asset:1678

En arbeidsplass skal gi tid og rom for konsentrasjon, men også en enkel jobbhverdag. Vi har elbil-pool, elsykler, busstilbud utenfor døra, treningsrom, garderober og en av regionens beste kantiner i Måltidets hus. Du kan trygt invitere kollega, gjester og kunder til moderne møterom eller lage større arrangement i fleksible omgivelser.

Mangfold gir en ekstra dimensjon til livet i Innovasjonspark Stavanger. Vi er mange bransjer som jobber side og side, offentlige aktører, forskning og utviklingsrelaterte bedrifter. Nærheten til Norges mest innovative sykehus og et gigantisk forskningsmiljø på CampusUllandhaug gjør nabolaget til et stort pluss. Det gir mange av bedriftene her merverdi i form av potensielle samarbeidspartnere, fagmiljø og verdiøkende aktiviteter.

Ditt valg.

Framtiden først her.