Lær å vokse av de beste - MIT Reap Summer School

MIT-REAP.png#asset:1354

Entreprenørskap er mer enn talent og flaks. Det er også et fag, og de smarteste lytter til dem med som har denne kunnskapen. En av de beste er Bill Aulet fra Martin Trust Center for MIT Entreprenurship, USA. Folk reiser langt for å delta på hans MIT Reap Summer School. Nå kommer sommerskolen hit, til Stavanger og Innovasjonspark Stavanger. 20.- 23.mai 2019 er Handelshøyskolen ved UiS vertskap på vegne av seks norske universitet.

-Dette er en unik sjanse som vi virkelig har tro på. Derfor sponser vi fire av våre bedrifter i Innovasjonspark Stavanger med 25 prosent av deltakeravgiften, sier daglig leder, Cecilie Melbye. Det skjer ved loddtrekning blant dem som melder seg før fristen 10.mai.

MIT Reap Summer School passer særlig godt for deg som:

  • Jobber i en bedrift med ambisjoner om å vokse.
  • Jobber med innovasjon, entreprenørskap og/eller intraprenørskap.
  • Har et ønske om å lære hvordan du kan skalere opp virksomheten din på en effektiv måte.
  • Jobber med entreprenørskap ved et universitet, i en industriklynge, eller i en offentlig virksomhet.

Deltakerne vil lære mye om entreprenørskap, og tilegne seg veldokumenterte metoder og teknikker for å ta egen bedrift til nye høyder.

MIT Reap Summer School vil også handle om hvordan vi kan skape et økosystem for entreprenørskap, og hvordan vi kan utnytte forretningsmuligheter i det nordiske markedet. Programmet er utformet i tett samarbeid med regionale aktører, og kurset gir gode muligheter for dialog med alle deler av virkemiddelapparatet.

Dette er en sjelden mulighet til å fylle på kunnskap, utvide nettverket, og hente inspirasjon i arbeidet med å skape vekst i egen virksomhet!

For ytterligere informasjon og program se her

Møteinformasjon

Mandag 20. mai Kl. 08:00 - Torsdag 23. mai Kl 15:00

Sted: Universitetet i Stavanger

Kursavgift kr 10.000 (mva-fritt) Innovasjonsparken sponser fire bedrifter tilhørende i parken med 25% av kursavgiften. Gjelder en person pr. bedrift. Sponsen utbetales etter fullført kurs og betinger at bedriften har en løpende leiekontrakt på tidspunkt for kursgjennomføringen. Utvelgelsen av de fire bedriftene skjer ved loddtrekning av påmeldte bedrifter.

Påmeldingsfrist: 10. mai Kl. 12:00

Klikk her for påmelding