Trygger pluggede brønner på norsk sokkel

Over 3000 brønner på norsk sokkel skal plugges i tiårene framover. Bernt Pedersen og Torger Skillingstad i selskapet Exedra AS har utviklet en metode for å verifisere at brønnene ikke lekker.

Validé i englenettverket Connect BAN Rogaland

Englenettverket for tidlig-fase selskap, Connect BAN Rogaland, inngår samarbeid med Validé. Blant annet med kontorplass i inkubatoren i Innovasjonspark Stavanger, og med mål om raskere å finne de gode, investorklare oppstartsselskapene.

Seks innovasjonsparkselskap vil bli «Årets gründer»

Seks av 29 selskap i Rogaland på Dagens Næringsliv sin liste over «Årets gründer» har adresse Innovasjonspark Stavanger.

Lusetellerne i Innovasjonspark Stavanger

«Bærekraft begynner med gode data» er visjonen til selskapet Fishency. Det er ett av flere innovative, kreative og spennende selskap innen havbrukssektoren som holder hus i Innovasjonspark Stavanger.

​Eir of Norway og deres sjøpølseeventyr

Fantastiske kontorlokaler. Midt i innovasjonsmiljøet på Ullandhaug.

Fantastiske kontorlokaler. Midt i innovasjonsmiljøet på Ullandhaug.

Nye muligheter med Ocean of Opportuities

Ocean of Opportunities er et vekstprogram for bedrifter som driver innen teknologi, oppdrett og service innen havbruksnæringen. - En av mulighetene er at det øker selskapenes sjanse til å finne risikovillig kapital for å realisere ambisjoner, sier Eivind Helland i Blue Planet.

New Entry

Planlegger sykehusbygging uke for uke

Hvor tette tidsintervaller kan man planlegge byggingen av et sykehus som skal være ferdig om 5 år? Svaret er: En ukes intervaller. – Det er det som er hensiktsmessig for oss, men det er ingenting i veien for at planleggingen kunne vært på dager eller timer, sier Bjørn Rosland, fagansvarlig planlegger for byggingen av SUS2023.

Innovasjonsparkens eiere kåret til årets mest innovative byggherre

Smedvig Eiendom AS, som eier og bygger ut Innovasjonspark Stavanger, får stående applaus fra kollega i egen bransje for hvordan de innoverer når de skal bygge nytt.

Speed-dater nye kunder og partnere

For en liten og ny bedrift som Dataunitor er det en daglig utfordring å komme i kontakt med potensielle kunder. Derfor hoppet markedsansvarlig Özge Öz umiddelbart på tilbudet om en matchmaking-dag med andre selskap i innovasjonsparken.

Det nye sykehuset gir COWI VM-gull i digitalt byggeprosjekt

I toppetasjen i Arkivenes hus leier et selskap som ikke driver med arkivering og forskning i gamle dokument. Det norske kontoret av det danske rådgivningskonsernet COWI har plassert seg strategisk, med panoramautsikt over tomten som nå klargjøres for verdens beste digitale byggeprosjekt.

Et VM-gull i digitalt byggeprosjekt er en drømmestart for det nye sykehuset

Alle i innovasjonsparken kan både se og føle at byggingen av nytt sykehus er i gang. Men visste du at prosjektet som skal stå ferdig i 2023 er kåret til verdens mest digitale byggeprosjekt? Og at du kan se hva som skjer på tomten minutt for minutt?

Balcoo vinner IT-innovasjonspris i den asiatiske dataverden

Hver år feirer IT-bransjen i flere asiatiske land seg selv med nasjonale utmerkelser og priser. I år gikk et lite norsk selskap, med tilholdssted i innovasjonsparken, til topps i den nasjonale finalen på Sri Lanka.

Countdown to the fifth batch of ITSA

You can show up in your Halloween-costume if you like to deliver your application - but be there before the end of 31th of October.

Validé-dagen

Til den aller første Validé-dagen var målet å samle folk fra hele det vide nettverket for å vise at nettverk er noe Validé tar på alvor.

Trenger du kontorplass?

Trenger du kontorplass?

Matløypa 2018

Matløypa går gjennom Ydalir, Måltidets hus og Arkivenes hus

Trenger du en student?

Vi er i den tiden i skoleåret hvor studenter som skal skrive bachelor eller masteroppgave, må finne og formulere de gode problemstillingene.

16 bedrifter lykkes sammen på ONS stand

13 selskaper tilknyttet Innovasjonspark Stavanger og inkubatoren til Validé fikk i år presentere seg, holder møter og drive markedsføring på en og samme stand. Den sjansen nyttet de godt.

Nå heter det ikke lenger Ipark

Nå heter det Innovasjonspark Stavanger

13 bedrifter deltar på ONS-stand

Under slagordet «Interaction creates growth» går innovasjonsparken, Validé og energiklyngen Norwegian Energy Solution (NES) sammen om felles stand på ONS. 13 bedrifter presenterer seg i et fyldig program.

Gratulerer med ettårsdagen, Arkivenes Hus

Ett år er gått siden fire arkivinstitusjoner i Stavanger ble samboere i et nybygg som har deres navn.

I hvilket kunnskapsmiljø jobber du?

Det er et kreativt mylder av ulike bedrifter i innovasjonsparken, og det skal det være; men det er også mulig å gruppere dem i flere fagmiljø.