Kontorlandskap eller cellekontor?

Innovasjonspark Stavanger har ledige lokaler med arbeidsplasser opp til 45-70 personer; de fleste i cellekontor. Det kan nå være smitte-smart å bytte ut kontorlandskap.

  • AV Hilde Garlid
  • 7. mai 2020

Illustrasjon-kontorer-bygg-i2-3-etg.JPG#asset:1675

To måneder med hjemmekontor har blåst liv i debatten om åpne kontorlandskap versus cellekontor, og om hvordan arbeidshverdagen fortoner seg for introverte versus ekstroverte medarbeidere. Dersom din bedrift nå rett og slett savner cellekontorene, så er det ledig 1200 kvadratmeter toppetasje i Innovasjonspark Stavanger, fra 1. juni 2020.

Det fine er at du ikke trenger å kaste ut alt det verdifulle ekstroverte med jobbfellesskap, mingleareal, kaffemaskin og kreative soner. Vi har flotte fellesareal til slikt, men vår viktigste merverdi er at vi gir deg et nettverk i et innovativt miljø med flere andre som iherdig jobber med å skape fremtiden.

Arealet har plass til 45-70 personer, og kan leies ut til en bedrift eller flere.

Del av noe større
En arbeidsplass skal gi tid og rom for konsentrasjon, men også en enkel jobbhverdag. Vi har elbil-pool, elsykler, busstilbud utenfor døra, treningsrom, badstu og en av regionens beste kantiner i Måltidets hus. Du kan trygt invitere kollega, gjester og kunder til moderne møterom eller lage større arrangement i stilige omgivelser.

Mangfold gir en ekstra dimensjon til livet i Innovasjonspark Stavanger. Vi er mange bransjer som jobber side om side, offentlige aktører og utviklingsrelaterte bedrifter. Du møter likesinnede, ja, men også de som tenker helt annerledes. Nærheten til Norges mest innovative sykehus og et gigantisk forsknings- og undervisningsmiljø på Campus Ullandhaug gjør nabolaget til et stort pluss. Det gir mange av våre leietakere merverdi i form av potensielle samarbeidspartnere, fagmiljø og verdiøkende aktiviteter - både fra cellekontor og i landskap.

Ditt valg.

Fremtiden først her.

Nysgjerrig?

Se flere detaljer i vår FINN-ANNONSE

Ta kontakt med:
Elin Engelsvoll
ee@ipark.no

forside_karusell.jpg#asset:46