• AV HILDE GARLID
  • 21. august 2018

Under slagordet «Interaction creates growth» går innovasjonsparken, Validé og energiklyngen Norwegian Energy Solution (NES) sammen om felles stand på ONS. 14 bedrifter presenterer seg i et fyldig program.  

New Subsea Technology, Hydrophilic, Flaate, CaMa GeoScience, Pale Blue, SUS2023, Monetaer, IMS, Heimdall Power, Designbanken, Beyonder, Norsk Vind Energi, Bjørn Thore Leidland og Veni har alle takket ja til den åpne invitasjonen om å delta med foredrag og presentasjoner på ONS-messen som går av stabelen 27. til 30. august.  

Se program for ONS her.    

Aktivitet i tre dager

Samhandling er en viktig faktor for å få fram innovasjoner og nye løsninger. Sammen og hver for seg jobber både innovasjonsparken, Validé og energiklyngen NES hver eneste dag for å fremme samhandling. Fellesstanden på ONS er en bit av dette arbeidet.  

Under messedagene på Tjensvoll får hver av selskapene 45 minutter til egenpresentasjoner eller foredrag på standen. De inviterer selv gjester og kunder til å komme, og slik skaper vi en stand med mye aktivitet.  

-Det er derfor mange gode grunner til å besøke standen vår på ONS i år, og det er høyst aktuelt å komme igjen og igjen. Programmet vårt varierer fra time til time, sier Cecilie W. Melbye, daglig leder i Innovasjonspark Stavanger.  

Standen er i hall 9, nr 9447.    

Fakta om ONS 2018

• Årets tema er «Innovate»

• 9 utstillingshaller

• 20.000 kvadratmeter utstillingsareal

• To dedikerte områder for innovasjon og selskaper innen fornybar (Innovation Park og Clean Energy Park)

• ONS hadde 65.000 besøkende fra 99 land i 2017

• Syv konferanseområder med 600 foredragsholdere

• ONS Young hadde over 2000 deltakere i 2017

• Festivaler, afterparties og konserter   

Offisielt avspark for NES

ONS er arena for den offisielle lanseringen av energiklyngen NES. Det skjer torsdag 30. august kl 10-12.00 i et eget arrangement. Egil Aanestad er leder for klyngen, og har invitert et stort oppbud av folk fra olje- og energibransjen samt politikere og myndighetene til det offisielle snorklippet.

Klyngen består allerede av bedrifter innen olje- og gassindustrien som skaper et unikt nettverk av store, internasjonale aktører og operatører, bedrifter fra leverandørindustrien, selskaper innen fornybar og små, innovative startup-selskaper, som alle jobber mot ett mål; med teknologi og kompetanse ønsker klyngen å ta oljebransjen inn i en tidsalder med fornybare energiløsninger.     

«The competent and innovative players of the oil and gas industry in the Stavanger region join forces to develop new low emission and sustainable energy solutions».  

Er dette et nettverk du har lett etter? Les mer om NES her

IMG_3051.jpg#asset:912Bilde fra frokostmøtet