Årets sjakk-kokk er kåret

Det koker i innovasjonsparken. Norway Chess har invitert to stjernelag til Måltidets hus og Nofima sitt kjøkken; landslagskokker og verdens beste sjakkspillere. Nå er det kokkekamp.

Et episenter for samhandling, sikkerhet og simulering

25. september åpner HelseCampus Stavanger en helsetreningshall på 1000 kvadratmeter i Innovasjonspark Stavanger. Her skal framtidens pasientreise simuleres, og de som skal trenes er framtidens helseaktører både fra sykehus, kommunale tjenester, fra den private helseindustrien, forskere og studenter.

Sosial bordsetting i lunsjen

Dette kunstverket av et bord er på plass i kantinen. Har du lyst å snakke med noen andre enn dine nærmeste kollega i lunsjen, så setter du deg her.

Visitt-tid for helseministeren i innovasjonsparken

Helseminister Bent Høie (H) har vært på snarvisitt i Innovasjonspark Stavanger. Han og et følge av lokalpolitikere fikk blant annet innføring i hvordan HelseCampus Stavanger forener test- og visningssenter for sykehus, universitet og næringsliv på en felles campus. Og utenfor vinduet bygges SUS2023.

Kunden er din beste selger

Det koker skikkelig i entreprenørgryta når den amerikanske entreprenørskolen MIT Reap gjester Handelshøgskolen ved UiS, og flytter inn i Innovasjonspark Stavanger for en intensiv studieuke om selskapsvekst.

Dugnad med mening for Foodback

Foodback søker deltakere til fokusgrupper som deler sine opplevelser om måltid fra kantiner, hotellfrokoster og levering av ferdigmat. - Kantinemåltid og matlevering er hverdagen til de fleste av oss. Tilbakemeldingene er derfor svært verdifulle, sier Marie Hatjoullis-Olsen i Foodback.

Lite rekrutteringsbyrå med stor betydning

Rekruttering er en kritisk viktig avgjørelse for et selskap i vekst, og jo mindre selskapet er; jo mer treffsikker må man være når man skal ansette. Den ene. Den rette. -Vi er små, og vi jobber ofte med de små, sier Åshild Holst Johnsen i rekrutteringsselskapet Ipeople.

Unik "værmelding" forebygger spredning av lakselus

Et varsel som forutsier hvor og hvordan havstrømmene beveger seg mellom oppdrettsanlegg i en fjord er til stor nytte. Med et femdagersvarsel kan oppdretterne få tid til å gjøre forebyggende tiltak i og rundt merdene som hindrer spredning av lus, som flyter med strømmen.

Lær å vokse av de beste MIT Reap Summer School

Nå får du muligheten til å være med fire intense dager sammen med den internasjonalt anerkjente Bill Aulet fra Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship. Innovasjonsparken sponser fire bedrifter med 25% av kursavgiften.

Trygger pluggede brønner på norsk sokkel

Over 3000 brønner på norsk sokkel skal plugges i tiårene framover. Bernt Pedersen og Torger Skillingstad i selskapet Exedra AS har utviklet en metode for å verifisere at brønnene ikke lekker.

Validé i englenettverket Connect BAN Rogaland

Englenettverket for tidlig-fase selskap, Connect BAN Rogaland, inngår samarbeid med Validé. Blant annet med kontorplass i inkubatoren i Innovasjonspark Stavanger, og med mål om raskere å finne de gode, investorklare oppstartsselskapene.

Seks innovasjonsparkselskap vil bli «Årets gründer»

Seks av 29 selskap i Rogaland på Dagens Næringsliv sin liste over «Årets gründer» har adresse Innovasjonspark Stavanger.

Lusetellerne i innovasjonsparken

«Bærekraft begynner med gode data» er visjonen til selskapet Fishency. Det er ett av flere innovative, kreative og spennende selskap innen havbrukssektoren som holder hus i Innovasjonspark Stavanger.

​Eir of Norway og deres sjøpølseeventyr

Sjøpølse er noe norske rekefiskere kaster på havet igjen om det havner i nota, men i Kina er sjøpølse en ettertraktet delikatesse. Eir of Norway startet med seks gründere i 2017, og er i dag fire ansatte med tilholdssted i Innovasjonpark Stavanger.

Attraktive kontorlokaler ledig

Fantastiske kontorlokaler. Midt i innovasjonsmiljøet på Ullandhaug. Bli en del av et spennende miljø i vekst og endring. Et område preget av innovasjon, forskning og næring med Universitetet som nærmeste nabo.

Nye muligheter med Ocean of Opportunities

Ocean of Opportunities er et vekstprogram for bedrifter som driver innen teknologi, oppdrett og service innen havbruksnæringen. - En av mulighetene er at det øker selskapenes sjanse til å finne risikovillig kapital for å realisere ambisjoner, sier Eivind Helland i Blue Planet.

Finalistene i ITSA klar til å møte investorkorpset

Etter 12 uker med intens hardtrening er gründerne som deltar på ITSA nå i sin livs businessform. Visjonen er blankpusset. Produkter og ideer er testet og validert av kunder. Historiene som er skapt gir budskapet god glid inn til finalen 15. februar.

Planlegger sykehusbygging uke for uke

Hvor tette tidsintervaller kan man planlegge byggingen av et sykehus som skal være ferdig om 5 år? Svaret er: En ukes intervaller. – Det er det som er hensiktsmessig for oss, men det er ingenting i veien for at planleggingen kunne vært på dager eller timer, sier Bjørn Rosland, fagansvarlig planlegger for byggingen av SUS2023.

Innovasjonsparkens eiere kåret til årets mest innovative byggherre

Smedvig Eiendom AS, som eier og bygger ut Innovasjonspark Stavanger, får stående applaus fra kollega i egen bransje for hvordan de innoverer når de skal bygge nytt.

Speed-dater nye kunder og partnere

For en liten og ny bedrift som Dataunitor er det en daglig utfordring å komme i kontakt med potensielle kunder. Derfor hoppet markedsansvarlig Özge Öz umiddelbart på tilbudet om en matchmaking-dag med andre selskap i innovasjonsparken.

VM-gull i digitalt byggeprosjekt

I toppetasjen i Arkivenes hus leier et selskap som ikke driver med arkivering og forskning i gamle dokument. Det norske kontoret av det danske rådgivningskonsernet COWI har plassert seg strategisk, med panoramautsikt over tomten som nå klargjøres for verdens beste digitale byggeprosjekt.

Drømmestart for det nye sykehuset

Alle i innovasjonsparken kan både se og føle at byggingen av nytt sykehus er i gang. Men visste du at prosjektet som skal stå ferdig i 2023 er kåret til verdens mest digitale byggeprosjekt? Og at du kan se hva som skjer på tomten minutt for minutt?

Balcoo vinner IT-innovasjonspris i den asiatiske dataverden

Hver år feirer IT-bransjen i flere asiatiske land seg selv med nasjonale utmerkelser og priser. I år gikk et lite norsk selskap, med tilholdssted i innovasjonsparken, til topps i den nasjonale finalen på Sri Lanka.

Countdown to the fifth batch of ITSA

You can show up in your Halloween-costume if you like to deliver your application - but be there before the end of 31th of October.