Finalistene i ITSA klar til å møte investorkorpset

Etter 12 uker med intens hardtrening er gründerne som deltar på ITSA nå i sin livs businessform. Visjonen er blankpusset. Produkter og ideer er testet og validert av kunder. Historiene som er skapt gir budskapet god glid inn til finalen 15. februar.

Planlegger sykehusbygging uke for uke

Hvor tette tidsintervaller kan man planlegge byggingen av et sykehus som skal være ferdig om 5 år? Svaret er: En ukes intervaller. – Det er det som er hensiktsmessig for oss, men det er ingenting i veien for at planleggingen kunne vært på dager eller timer, sier Bjørn Rosland, fagansvarlig planlegger for byggingen av SUS2023.

Innovasjonsparkens eiere kåret til årets mest innovative byggherre

Smedvig Eiendom AS, som eier og bygger ut Innovasjonspark Stavanger, får stående applaus fra kollega i egen bransje for hvordan de innoverer når de skal bygge nytt.

Attraktive kontorlokaler ledig

Fantastiske kontorlokaler. Midt i innovasjonsmiljøet på Ullandhaug. Bli en del av et spennende miljø i vekst og endring. Et område preget av innovasjon, forskning og næring med Universitetet som nærmeste nabo.

Speed-dater nye kunder og partnere

For en liten og ny bedrift som Dataunitor er det en daglig utfordring å komme i kontakt med potensielle kunder. Derfor hoppet markedsansvarlig Özge Öz umiddelbart på tilbudet om en matchmaking-dag med andre selskap i innovasjonsparken.

VM-gull i digitalt byggeprosjekt

I toppetasjen i Arkivenes hus leier et selskap som ikke driver med arkivering og forskning i gamle dokument. Det norske kontoret av det danske rådgivningskonsernet COWI har plassert seg strategisk, med panoramautsikt over tomten som nå klargjøres for verdens beste digitale byggeprosjekt.

Drømmestart for det nye sykehuset

Alle i innovasjonsparken kan både se og føle at byggingen av nytt sykehus er i gang. Men visste du at prosjektet som skal stå ferdig i 2023 er kåret til verdens mest digitale byggeprosjekt? Og at du kan se hva som skjer på tomten minutt for minutt?

Balcoo vinner IT-innovasjonspris i den asiatiske dataverden

Hver år feirer IT-bransjen i flere asiatiske land seg selv med nasjonale utmerkelser og priser. I år gikk et lite norsk selskap, med tilholdssted i innovasjonsparken, til topps i den nasjonale finalen på Sri Lanka.

Countdown to the fifth batch of ITSA

You can show up in your Halloween-costume if you like to deliver your application - but be there before the end of 31th of October.

Validé-dagen

Til den aller første Validé-dagen var målet å samle folk fra hele det vide nettverket for å vise at nettverk er noe Validé tar på alvor.

Attraktive kontorlokaler i innovasjonsparken

Trenger du kontorplass? Våre moderne og fleksible kontorlokaler passer for både små og store bedrifter, offentlige aktører og forsknings- og undervisningsmiljø.

Matløypa 2018

Matløypa går gjennom Ydalir, Måltidets hus og Arkivenes hus. Hvorfor forsker vi på mat, egentlig? Hva lærte barn om mat på skolekjøkkenet på 50-tallet? Hva skjer med smaken når vi tar bort lukten? Hvordan smaker 1700-tallets vassgraut?

Trenger du en student?

Vi er i den tiden i skoleåret hvor studenter som skal skrive bachelor eller masteroppgave, må finne og formulere de gode problemstillingene. Aller, aller helst ønsker de å løse reelle problem, gjerne fra et selskap i innovasjonsparken.

Samarbeid skaper vekst

13 selskaper tilknyttet Innovasjonspark Stavanger og inkubatoren til Validé fikk i år presentere seg, holder møter og drive markedsføring på en og samme stand. Den sjansen nyttet de godt.

Nå heter det ikke lenger Ipark

Nå heter det Innovasjonspark Stavanger

14 bedrifter deltar på ONS-stand

Under slagordet «Interaction creates growth» går innovasjonsparken, Validé og energiklyngen Norwegian Energy Solution (NES) sammen om felles stand på ONS. 14 bedrifter presenterer seg i et fyldig program.

Gratulerer med ettårsdagen!

Ett år er gått siden fire arkivinstitusjoner i Stavanger ble samboere i et nybygg som har deres navn.

I hvilket miljø jobber du?

Det er et kreativt mylder av ulike bedrifter i innovasjonsparken, og det skal det være; men det er også mulig å gruppere dem i flere fagmiljø.

Kadme - tett på sine samarbeidspartnere

I 2015 feiret Oljedirektoratet 20 årsjubileum for Diskos; det norske, unike datalagringssystem for seismikk, brønn og produksjonsdata. I Innovasjonsparken jobber en mann som bidro til Diskos i sin spede begynnelse.

Nest - et rede for den nye jobbhverdagen

I løpet av åtte måneder har Innovasjonsparken leid ut kontorplasser til over 50 nye bedrifter i kontorfellesskap.

Finne hverandre i Innovasjonsparken

Hvordan få til bedre samhandling blant bedriftene i Innovasjonsparken? Hva er godt eller hva kan forbedres med tjenestene fra utleier?

Sjefsskifte i kantinene til Innovasjonsparken

6. juni overtar Thrøstur Magnusson kantinene til Innovasjonsparken i Måltidets hus og Arkivenes hus etter Malin Langgård Jensen.

Fra komplisert til Easee

Selskapet Easee var på full fart ut av Innovasjonsparken som en avlegger av selskapet Zaptec. Men etter noen måneder som leietaker i Stavanger øst, er de tre gründerne godt plassert i hjørnesofaen i Ipark igjen.

Vi søker en engasjert forretningsutvikler!

Ipark Eiendom utvider staben og søker nå etter en engasjert forretningsutvikler